THEMADAG GRENSOVERSCHRIJDENDE TEWERKSTELLING - 14 JUNI 2019

Tony
Van de Calseyde
10 mei 2019

LegalNews.be, Larcier en Intersentia organiseren samen op 14 juni 2019 de Themadag Grensoverschrijdende tewerkstelling in Gent van 9u30 tot 17u30.

Tijdens deze Themadag ‘Grensoverschrijdende tewerkstelling‘ worden, na een plenaire sessie over de laatste ontwikkelingen op het vlak van sociale zekerheid en Limosa, zes opleidingen gegeven door ervaren praktijkjuristen, waarbij ruime mogelijkheid tot vraagstelling wordt voorzien.

Namens ons kantoor neemt Tony Van de Calseyde deel die een uiteenzetting zal geven over de recente aanpassing van de Detacheringsrichtlijn en de problematiek inzake de toepassing van deze richtlijn in de transportsector.  

Voor alle sprekers en het volledige programma, klik op deze link: https://legalnews.be/event/themadag-grensoverschrijdende-tewerkstelling-3/   

blogs overzicht