WE'RE HIRING!!

Sofie
Vandermeersch
01 maart 2022

Buyssens Advocaten Sociaal Recht zoekt een gedreven stagiair met een bijzondere interesse in de behandeling van arbeidsrechtelijke en sociaal zekerheidsrechtelijke dossiers en die bereid is zich daarin te specialiseren. 

Wij zijn een nichekantoor, gespecialiseerd in arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht. Alle juridische aspecten van de tewerkstelling in de ruime zin van het woord komen in onze praktijk aan bod.  

Ons team bestaat uit een gezonde mix van ervaring en jeugdig enthousiasme en dynamisme. Onze 3 partners tekenen samen voor meer dan 80 jaar ervaring. Al onze advocaten beoefenen  exclusief sociaal recht en zijn erdoor gepassioneerd. Zij kijken waar nodig in hun dossiers natuurlijk ook over de grenzen van hun discipline heen.

Wij hechten een groot belang aan:

een doorgedreven interesse in alle juridische aspecten van tewerkstelling in de ruime zin van het woord, een goede juridische analysecapaciteit, oog voor detail, loyauteit, dynamisme en enthousiasme, inzet en betrokkenheid, sterke communicatieve en taalvaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk), teamgericht en klantgericht werk, uitstekende studieresultaten, meertaligheid is een meerwaarde.

Wij bieden u: 

een intensieve opleiding; intellectueel uitdagende dossiers, waarin u van A tot Z betrokken wordt; een hecht team; ruimte voor uw persoonlijke groei en ontwikkeling; een aangename werksfeer en een flexibele werkorganisatie met aandacht voor een goede work/life balance; een competitieve verloning en doorgroeimogelijkheden na de stage; een unieke werkplek in een moderne werkomgeving vlakbij het Justitiepaleis

Word jij onze  nieuwe collega?  Neem dan contact zeker met ons op!  Mr. Sofie Vandermeersch (sv@buyssens-law.be) staat u graag te woord.  


blogs overzicht