Lid van IR Global


Een integraal onderdeel van de strategie van BUYSSENS ADVOCATEN SOCIAAL RECHT is om zich te richten op de internationale markt.

Als lid van het IR Global partnership kan BUYSSENS ADVOCATEN SOCIAAL RECHT haar cliënten betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige juridische bijstand bieden met een internationaal bereik.  Het versterkt onze internationale aanwezigheid en toont onze internationale relaties en netwerk.

IR Global is een multidisciplinair professioneel dienstverleningsnetwerk dat wereldwijd juridisch, boekhoudkundig en financieel advies verstrekt aan bedrijven en particulieren. Met vertegenwoordiging in meer dan 155 jurisdicties en ondersteuning in meer dan 70 praktijkgebieden, geeft ons IR Global lidmaatschap BUYSSENS ADVOCATEN SOCIAAL RECHT een internationaal bereik, en biedt het kwaliteitsadvies dat voldoet aan de eisen van onze internationaal actieve cliëntele.

Met onze partners in het IR Global netwerk op het gebied van arbeidsrecht en aanverwante bedrijfs- en fiscale zaken, werken we samen met de beste boetiek- en middelgrote kantoren die de KMO-markt bedienen in meer dan 40 jurisdicties over de hele wereld.  Kantoren die net als BUYSSENS ADVOCATEN SOCIAAL RECHT een volledige wereldwijde service bieden, gericht zijn op partner-geleide, persoonlijke service en uitgebreide grensoverschrijdende expertise en ervaring hebben.

Meer informatie