Jean-Pierre Verbeeck
Ex-kaderlid
“Bij de beëindiging van een vorige dienstbetrekking moest ik een gerechtelijke procedure voeren om mijn rechten te doen eerbiedigen. De procedure was zwaar en complex (Belgische en buitenlandse engagementen), maar gelukkig kon ik rekenen op de professionele begeleiding van Buyssens Advocaten ,die ook over het nodig netwerk beschikten om advies van andere specialisten(Belgische en buitenlandse) in te roepen voor aspecten buiten hun eigen professioneel domein. Dankzij hun inspanningen werd een zeer gunstig resultaat behaald. Ik denk dat geen enkel ander team van advocaten het beter zou hebben kunnen doen.”
Ingrid Ceusters-Luyten
Gedelegeerd Bestuurder, Group Hugo Ceusters – SCMS
“Sinds vele jaren doen wij beroep op de diensten van het team van Buyssens Advocaten om ons te adviseren op het vlak van het arbeidsrecht en het sociale zekerheidsrecht. Dankzij hun know-how is de input die wij van de advocaten ontvangen aangaande de soms delicate problemen waar wij als ondernemers mee geconfronteerd worden, zeer waardevol. Na zoveel jaren is er sprake van een echte wederzijdse vertrouwensband.”
Jim Linsen
HR-Manager, DSV groep
“Al jarenlang werken wij samen met het team rond Herman Buyssens voor alles wat binnen onze onderneming te maken heeft met arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht. Wij appreciëren niet alleen de deskundigheid en de betrokkenheid van de advocaten, maar ook hun bereikbaarheid en reactiesnelheid.”
Philippe De Bruyne
HR-directeur, Zorgbedrijf Antwerpen
“Het kantoor van Herman Buyssens heeft voor ons door de jaren heen al verschillende dossiers behandeld. Wij appreciëren de grondigheid en de degelijkheid waarmee de advocaten te werk gaan. Onze mensen kunnen ook op hen rekenen wanneer ze kleinere vragen hebben inzake sociaal recht of als ze een sparring partner nodig hebben om hun eigen ideeën te testen.”
Erika Priebee
HR Manager, Hapag-Lloyd Benelux
“Toen ik aantrad als HR Manager van Hapag-Lloyd Antwerpen kwam het bedrijf net uit een herstructurering die begeleid was door het kantoor van Mr. Buyssens. Sindsdien doen wij beroep op het kantoor voor sociaalrechtelijke vragen die zich aandienen, zowel op individueel als op collectief vlak. Wij waarderen vooral de toegankelijkheid en de hands-on mentaliteit van Buyssens Advocaten. Zij denken met ons mee, signaleren proactief aandachtspunten en reiken concrete oplossingen aan”.